Mailhotel driftinfo

Dansk

Vi er glade for at at kunne meddele at Mailhotellet nu er tilmeldt https://www.serviceinfo.dk/ under "i2 tjenester", hvor alle brugere kan abonnere på beskederne fra mailhotellet. Man kan enten logge ind med WAYF eller oprette et specielt brugerid på sitet.


Onsdag d. 26/4-2016 Kl. 16:29

Fra d. 11. maj 2016 kl. 17:30 og et par timer frem bliver systemet sikkerhedsopgraderet. Det betyder at systemet i flere omgange vil være utilgængeligt i perioder af ca. 5 minutters varighed.

Fra kl. 22:00 vil routerne foran Mailhotellet blive opgraderet til dual-Stack (IPv4+IPv6) routning. Dette bør ikke give anledning til afbrydelser på IPv4 trafikken til Mailhotellet.


Mandag d. 28/12-2015 Kl. 15:24

Operationen forløb planmæsigt, og alle systemer er oppe at køre igen.

Fredag d. 25/12-2015 Kl. 19:24

Mandag d. 28. december kl. 12:00 lukker vi for Mailhotellet i en times tid.

Når vi åbner igen er det med de nyeste versoner af softwaren.

Alle BRUGERE, PASSWORDS og GAMLE-MAILS bliver flyttet med over, og MAILS der bliver sendt til jer under udskiftningen kommer naturligvis frem, når vi åbner igen.


Fredag d. 24/7-2015 Kl. 13:15

Mandag d. 20. juli 2015 kl. 0:22 opstod der et uopretteligt hardwarenedbrud i RAIDcontrolleren, der har til formål at sikre, at maskinen kan køre videre efter disknedbrud, idet data automatisk kopieres til en ny harddisk.

Det medførte at alle data blev utilgængelige, og vi var nødt til at konfigurere en virtuel maskine i vores nye cluster, og hente alle data fra backupsystemets båndrobot. Det viste sig at være mere tidskrævende end beregnet, og systemet kom først op at køre igen onsdag d. 22. kl. 20:31.

Alle mails er blevet reetableret. De mails der var modtaget efter backuptidspunktet, er blevet gensendt fra spamfilteret. De mails, der skulle være modtaget under nedetiden, er enten blevet eftersendt af de afsendende mailsystemer, eller afsenderen burde have fået besked fra deres eget mailsystem om, at mailen ikke er kommet frem.

Altså burde ingen mails være forsvundet.

For at undgå en ligende situation i fremtiden, bruger vi nu også clusterets backupsystem, hvor alle backupdata ligger på harddiske.